On-line jelentkezés

a "ProRead hatékony olvasás" tréningre

Kérjük, a jelentkezéshez adja meg az alábbi adatokat (a csillaggal jelölt mezők kitöltése feltétlenül szükséges a jelentkezés feldolgozásához). A "Jelentkezés elküldése" gombra történő kattintás egyben a részvételi feltételek / adatkezelési tájékoztató elfogadását is jelenti.

A kitöltött jelentkezési lapot másolatban az Ön e-mail címére is automatikusan elküldjük, tehát ha ez nem érkezik meg Önhöz, akkor a jelentkezési lapot valamilyen technikai oknál fogva (pl. internet-hiba vagy a jelentkezési lap végén található ellenőrző számjegyek beírásának elmulasztása) nem kaptuk meg. Ez esetben kérjük, töltse ki újra a jelentkezési lapot vagy használja a böngésző "Vissza" gombját.

A jelentkezés a részvételi díj átutalásáig e-mailben bármikor visszavonható.
A jelentkezés beérkezését e-mailben igazoljuk vissza, ez azonban még nem jelenti a részvételi lehetőség tényleges visszaigazolását; erről a részvételi díj beérkezését követően külön üzenetben értesítjük a jelentkezőket.

A részvételi díj banki átutalással vagy bankfiókban történő befizetéssel teljesíthető. A jelentkezés beérkezését nyugtázó üzenet tartalmazza az ehhez szükséges tudnivalókat is.

 
Tréning időpontja *
 
Vezetéknév: *
 
Keresztnév: *
 
E-mail: *
 
Lakcím (utca, házszám): *
 
(település): *
 
(irányítószám): *
 
Telefonszám: *
 
Életkor:
14-18 év között
18-25 év között
25-45 év között
45-65 év között
65 év felett
 
Iskolai végzettség:
általános iskola
középiskola
főiskola, egyetem
 
Több fő egyidejű, kedvezményes jelentkezése esetén írja ide azoknak a nevét, akikkel együtt jelentkezik ugyanerre a tréningre (a jelentkezési lapot ezeknek a jelentkezőknek is külön-külön ki kell tölteniük):
 
A részvételi díjról számlát állítunk ki, amit a tréningen adunk át Önnek. Ha az alábbi mező adatait nem tölti ki, akkor automatikusan a fent megadott névre/címre készítjük el a számlát.
 

 

 
Igénybe venni kívánt kedvezmény, megjegyzés, egyéb információ:
 
A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!
Írja be a számot (arab számokkal)! 'egyezer-hatszázhetvenhat' ->