books_107467_5221w.jpgKedves Diák / Hallgató!

Üdvözöllek a ProRead honlapján. Egy olyan lehetőséget szeretnék a figyelmedbe ajánlani, amelynek segítségével felkészülhetsz az egyetemi / főiskolai tanulásra, hiszen amint azt Te is jól tudod, a középiskola - és az érettségi is - csak bemelegítés volt a felsőoktatás kihívásaihoz képest: rövidebb idő alatt sokkal terjedelmesebb anyagot kell elsajátítani, és a számonkérés módja is más lesz, mint eddig.

Fotó: algiamil

Kétnapos tréningünkön elsajátíthatod a hatékony olvasás, információfeldolgozás fortélyait, így a szorgalmi és a vizsgaidőszakban a rengeteg tanulnivaló mellett azért szórakozni, pihenni is tudsz majd, és a jegyzeteken kívül másféle könyvekre is marad időd.

Intenzív olvasásfejlesztő / gyorsolvasási tréningünk elvégzésével megduplázhatod olvasási hatékonyságodat, vagyis gyorsabban és jobb szövegértéssel olvashatsz. Ezzel akár napi egy órát vagy még több időt is megtakaríthatsz attól függően, hogy jelenleg mennyi időt töltesz naponta olvasással.

A ProRead olvasási tréninget szerte a világon több mint 3 millióan végezték már el az elmúlt évtizedekben, tehát egy bevált nemzetközi módszerről van szó.

Fontosnak tartjuk, hogy a tréning a diákok számára is elérhető legyen, ezért speciális diákárat alkalmazunk: az érvényes diákigazolvánnyal rendelkező középiskolás diákok, illetve egyetemi / főiskolai hallgatók harmadáron, 29.000 Ft-ért vehetnek részt a ProRead tréningen.

Próbáld ki ezzel az öt perc alatt elvégezhető on-line szövegértési teszttel, hogy most milyen sebességgel (szó/perc), illetve szövegértéssel (%) olvasol. Bármi is legyen az eredmény, tarts velünk, hogy megduplázhassuk olvasásod hatékonyságát!

A tréningekre itt jelentkezhetsz

Üdvözlettel:

Glatz Tamás
tréner
ProRead - olvasás mesterfokon!

Több információra lenne szükséged?
Iratkozz fel a Tréningértesítőre, és töltsd le a 7 tipp a hatékonyabb olvasáshoz c. ingyenes e-bookot:

>> Tréningértesítő feliratkozás >>