A magyar nyelvű Improved Reading tréningek részvevőinek visszajelzéseiből kiderül, hogy 98%-uk másoknak is ajánlaná a tanfolyam elvégzését!

Néhány vélemény a tréning-résztvevőktől:

"Mindenkinek szívesen ajánlom ezt a meglepő tapasztalatot: azt hittem, tudok már remekül olvasni, na persze ebben nem csalódtam, ellenben ez a két nap feketén-fehéren bebizonyította, hogy ez a képesség is kiválóan fejleszthető. SŐT! Olyan tudásra tesz szert az ember, ami az élet minden területén kiválóan hasznosítható  és bárkinek elérhető, ráadásul mindez könnyedén, frappáns, változatos feladatokkal fűszerezve."
Báthory Németh Andrea, business coach, Coach Kör

"Bárcsak elvégeztem volna a tréninget még az egyetem elkezdése előtt..."
Nyéky Imre egyetemi hallgató, PPKE

"Gyakorlatban könnyen alkalmazható tudást szereztem, ráadásul nagyon izgalmas, interaktív formában."
Veress Zoltán, operatív informatikai vezető, AEGON Magyarország Zrt

"A mai közigazgatási, államigazgatási gyakorlatban elkerülhetetlenül információdömping közepette kell dolgoznunk, rengeteg saját szervezetünk által előállított, illetve szakmai és jogszabályi javaslatként beérkező anyagot (akár papíron, akár elektronikus formában) szükséges áttekinteni, értékelni. Mindenképp elengedhetetlen tudáshoz lehetett jutni ezen a tréningen. Luxus lett volna kihagyni."
Siposs Árpád, irodavezető, Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ

"Összességében tetszett a tréning, biztos vagyok benne, hogy gyorsult az olvasásom, de én még éreztem néha hiányosságokat. Például hogy gyakorolni kellett volna, hogy hogy olvassunk úgy hogy nem mondjuk magunkban, mert nekem ez volt a legnehezebb része és ugye az gátolja további fejlődésemet."

"Nagyon hasznosnak tartom a tréninget, olyan eredménye volt, amit a mindennapokban is tudunk használni, nemcsak humbug, hiszen már a tréning során is tapasztalhattuk a javulást. Nem érdemes kihagyni, maga a tréning is élvezetes volt, az eredmény pedig magáért beszél."

"Tetszett a tréning. Jó volt, hogy nem elméletet tanultunk végig, hanem a gyakorlatorientáltságon volt a hangsúly. Persze gyakorolni kell később is, mivel ez nem egy olyan skill, ami két nap alatt egy életre belénk ivódik, de én azóta is folyamatosan használom, így tényleg sokat fejlődött az olvasási hatékonyságom. Örülök, hogy részt vettem a tréningen."
a Corvinus Egyetem EVK Szakkollégiumának hallgatói